Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert og Release-Party i Galleri Galschiøt

18. marts 2018 @ 14:00 - 17:00

Hør musikken og tankerne bag!

Koncert og Release-Party i Galleri Galschiøt den 18 marts kl. 14:00 til 17:00 – Hos Galleri Galschiøt – Banevænget 22 5270 Odense N – Gratis Entré

Det er med stor glæde, at vi i galleriet kan åbne dørene for en koncertoplevelse af de helt store, når Étonne Music Group den 18. marts gæster galleriet og samtidig holder Release-Party på deres nye kontroversielle og samfundsaktuelle musikvideo ”America”.

 

Release-Fest med oplæg til debat:

Den meget iørefaldende sang ”America” langer en syngende lussing ud efter USA og stiller kritiske spørgsmål til ”Os Danskere” og den måde vi synes at tage alt hvad der kommer fra USA ind til os, som var det små babyer. Uden at vi stiller de store spørgsmål til, om det er godt eller skidt.

Historien bliver fortalt igennem et ungt pars ændrede livsudfordringer, efter manden bliver udstationeret og kommer hjem, ramt af krigstraumer og siddende i kørestol.

Bandet vil med denne video, gerne være med til at skabe noget fokus og debat omkring dette emne, som bandet oplever som et stort problem i Danmark og i Europa generelt.

Vi glæder os også til at høre dine kommentarer til videoen og emnet under arrangementet.

 

Koncerten og Release-festen er gratis og der vil være både kaffe og vin til gæsterne.

 

Étonne Music Group

Den karismatiske sangskriver og multikunstner Emil Tonne, er frontmanden for dette forrygende band, som gang efter gang henrykker deres publikum, med sprudlende musikalitet og spilleglæde. Med sig i bandet har han på bas og korstemme, den dygtige congolesiske musiker Pascal Messe – som bringer musiktraditioner med sig, både fra Afrika og fra Latin Amerika – samt på trommer den rutinerede Palle Treborg Hansen AKA  ”The Hitman” , som har rødder i blues og fusionsmusikken.

 

Genren er en farverig smeltedigel af crossover musik, fra den vestlige melodiøse rock, over Reggae og WorldBeat til afrikanske toner og groovy Funk. Det er ”Bowie meets Africa” og ”Costello in Jamaica”, når Emil’s inciterende stemme og eftertænksomme lyrik rækker ud efter publikummets hjerter.

 

Emil Tonne er en erfaren musiker som har spillet et utal af koncerter over det meste af Europa, både som soloartist og med band. Han har desuden turneret i både Afrika og Mexico. Med andre ord, så er der lagt op til en eftermiddag udover det sædvanlige.

 

Emil siger selv om denne nye video:

Sangen til denne video, skrev jeg for flere år siden. Men som verden desværre har udviklet sig, er den blevet mere og mere aktuel og derfor er det også blevet mere vigtigt for mig, at få lavet videoen til America – og ikke mindst, få den ud i verden – og allerbedst, hvis den formår at åbne nogle folks øjne og derigennem skabe dialoger og debat.

Der foregår i øjeblikket en farlig polarisering verden over. Fremmedfjendskhed og frygten for fremtiden har sneget sig ind på folk. Der er folk som jeg næsten ikke kan kende længere, fordi de har taget frygten til sig, og kun formår at pege fingre af andre og give andre skylden for alle dårligdomme.

Jeg bærer trods det, et håb om at udviklingen i menneskene snart vil begynde at vende, at pendulet snart har nået yderpunktet og vil begynde at svinge tilbage. At vi begynder at kunne se, alt det der forener os, frem for alt det der gør os fremmed for hinanden.

Det er, som jeg ser det, vigtigt at vi forsøger at åbne os for verdens forskelligheder og ser de mange smukke nuancer der er i den og ikke kun kontrasterne og konflikterne. 

At vi i højere grad, kan lægge frygten fra os og række hænderne frem til dem som har mest brug for det, i stedet for at række en pegefinger eller en fuck-finger.

 

 

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
18. marts 2018
Tidspunkt:
14:00 - 17:00