Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Intimkoncert: Rasmus Lyberth & Hujiltu

30. august 2018 @ 19:30

DKK150

Unikke stemmer på fra Grønland og Indre Mongoliet

Intimkoncert torsdag den 30. august kl. 19.30

Du inviteres til denne forrygende koncert med musik fra 2 forskellige kontinenter på kloden, der vil være involveret i denne unikke koncert.

 

Den store stemme fra Grønland, Rasmus Lyberth og den mongolske strubesangeri, Hujiltu, som er tilbage i Danmark på en 2-ugers solo turné, vil torsdag den 30. august tilbyde en helt unik musikalsk oplevelse på Galleri Galschiøt.

I godt selskab med musikerne; guitaristen Alain Apaloo, keyboardspilleren Kristoffer Jul og bassisten Ulrik Skytte Andersen vil de sammen skabe magisk energi og fortryllende toner, der på tværs af landegrænser, sprog og kulturer uden tvivl vil blive en helt uforglemmelig aften.

 

Hugjiltu, medstifter af Hangai og bandleder af Ajinai stammer fra Mongoliets indre prærie. Han er en af Kinas mest kendte repræsentanter for mongolske musiktraditioner. Dybt præget af sin far, en højt respekteret musiker, lærte han i første omgang på traditionel vis at fortælle historier med hans musik, for derefter at tage fat på hestehoved-violinen and sang. I 2005 var Hugejiletu med til at stifte det indflydelsesrige mongolske folk rockband; Hangai og optrådte med gruppen indtil 2009, hvorefter han started sit eget projekt Ajinai. Udover at være en del af Ajinai, så optræder og turnerer Hujiltu også med gruppen Dawanggang, som også har udmøntet  sig I et imponerende omdømme som musiker.

Billetterne koster 150 kr. og kan bestilles på tlf. 6618 4058 eller på mail aidoh@aidoh.dk. Der betales ved indgangen. Princippet er først til mølle, så det er nok en god idé at bestille hurtigt.

Koncerten foregår på:  Galleri Galschiøt      Banevænget 22, Næsby – 5270 Odense N

Tel.: 6618 4058 E-mail: aidoh@aidoh.dk   – www.gallerigalschiot.dk

Detaljer

Dato:
30. august 2018
Tidspunkt:
19:30
Pris:
DKK150